Свято останнього дзвоника

2020-05-29

/Files/images/unnamed.jpg

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Щиро вітаємо Вас зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою!

Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаємо Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Ось і минув цей дивний рік навчальний –

Порожня школа, класи і їдальня,

І без дітей у школі сумно тихо:

Не чутно гамору дитячого і сміху.

Та пролетить швиденько час,

І ми повернемося в клас,

Продовжим наше спілкування

Й таке зручне і звичне нам навчання.

Проходить все і все минеться,

Й на кола свої усе повернеться,

І галасом школа наповниться знову:

Життя не здолати ніколи й нікому.

Ми дякуєм щиро батькам за турботи,

Так склалось, нажаль, що багато роботи

Вам додалося під час карантину –

Купа проблем, ще й навчання дитини.

Та труднощі роблять сильнішими нас.

Здолаємо все, і все буде в нас клас!

До зустрічі, друзі!

У році новому школа чекає всіх вас до порогу

То ж відпочиньте улітку гарненько,

І першого вересня - в школу раненько.

Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.

Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаємо щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаємо вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій.

Дорогі дев'ятикласники, вітаємо вас зі святом Останнього шкільного дзвінка! Цей навчальний рік був особливий, і Останній дзвінок у нас теж особливий. Ми не можемо з вами зустрітися на шкільному подвір'ї, і, як звично, ви не можете сьогодні зайти до класу, але ж ви знаєте, що всі труднощі - тимчасові, і все у нас буде добре. Тим, хто вирішив навчатися у 10 класі нашої школи, ми сьогодні промовляємо - ласкаво просимо! Приходьте до нас 1 вересня. Школа з нетерпінням чекає на вас!

А тим дітям, які вирішили продовжити навчання в інших навчальних закладах, скажемо - щасливої вам дороги! Всім вам, дорогі випускники, хочемо побажати успіхів, дружби, кохання, щоб усі пандемії, економічні кризи, всілякі негаразди залишилися у минулому, а попереду у вас була світла сповнена мрій життєва дорога.

А вам, дорогі батьки, дякую за співпрацю, розуміння, підтримку за всі роки навчання. Ви виховали прекрасних дітей, і хай доля їхня буде щасливою. Хай у кожній сім'ї буде злагода, добробут, мир, радість і багато-багато любові.

Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів!

Кiлькiсть переглядiв: 260

Коментарi